salute to the nature

salute to the nature

Saturday, January 24, 2009

holiday @ lumut n pangkor (day 1) part 1

last week punya cerita (baru harini rajin nak letak) punya lah pemalas semenjak 2 menjak ni... baju pon tak berlipat, dah basuh tak sidai-sidai... letih aje memanjang. mulut pecah pulak tu, badan panas je rasa... rasa macam demam... panas kat dalam.

oklah, ni ade sikit snap shot masa kat lumut n pangkor. guna nixon coolpix hokey....

takde cerita sgt hari pertama ni... hubby demam, melawat wan chik kat hospital (tak dpt jumpa pon), melawat rumah ghoput (ghafur ok nama dia... pronounce ghoput sbb org n9), then snap2 gambar kat jeti lumut... tu jer...

mlmnye mkn ikan bakar, sblm tu pergi teluk batik tgk sunset... nak mandi tak sempat pulak sbb dah lewat kan... budak2 laki tu ada program pancing ikan mlm tu... dapat la anak ikan... hihihi

sampai2 terus amik gambar....: my hubby

budak2 ni tido lagi : mentang2 la bilik aircond : bestnye tido kan...(bilik kami tak on aircond)

awal2 lagi dah keluar jalan2 : juwita dgn usu ain

hubby demam : tu pasal tak bukak aircond : sabo je la... : asal holiday je mesti dia demam

bekfes pagi tu : telur separuh masak + roti + kek buah : haha...

more picture coming soon! tgh pilih2 ni mana satu nak letak... ada gambar kat jeti, kat teluk batik... tungguu.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails