salute to the nature

salute to the nature

Monday, January 5, 2009

BBQ rumah jack (part 2)

pic. of juwita : with ibu : kat pintu masuk rumah jack

hihi... cepat je part 2 dah masuk. tak sabar nak letak gambar Juwita pula...

pic. of juwita : kat ruang tamu : borak2

actually haritu kami org 1st yg sampai. kalau u all baca blog abah juwita (fotoharian.blogspot.com, link ada kat blog list sy) mesti korg tahu pasal ni. So, sementara tunggu orang lain sampai kitorg borak2 n ambil gambar.... heheh... biasalah... abah juwita kan suka ambil gambar... macam atuk jasin dia jgk. suka ambil gambar...

pic. of juwita : smiling to camera : with ibu and aunty effa

more juwita : borak2 : minum air bandung laici : best!

Juwita hari tu baik je. Tak meragam. Siap tido lagik kat umah Jack!! amboi... buat mcm rumah sendirik yerk... Tp ape pon, as usuall Juwita mmg taknak kat orang lain. Agah2 je la...

masa juwita tido : ibu lepak dgn member kat dapo : yg kiri tu la wife zick

mmm... itu lah wife zick. notice the dark color inai on her finger? pengantin baru taww... effa pulak bile lagik... dah kempunan nak mkn nasik minyak nih.. heh heh

nak tgk lagik? ha...leh masuk ke blog abah juwita pulak... fotoharian.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails