Posts

Showing posts from June, 2014

Mode to ON

Image
Mode

Tak tahu mode apa nak on sebenarnya. Mode nak puasa, mode nak raya, mode nak travel,... Tapi sebelum semua tu, kena on dulu mode nak studi dan mode untuk final exam. 

Tadi aku katam balik tulisan di blog aku ni di bawah chapter travel n vacation
http://ceriterajuwita.blogspot.com/search/label/Travel%20n%20Vacation?m=0 eh menarik juga eh? Hahaha puji diri sendiri. 

Sebenarnya bila baca balik banyak kenangan lama menjelma kembali. Dari mula baca the latest one tu travel ke melbourne, trip ke kundasang, pastu ada short stay kat PD.. Semua tu masa Juwita dah besar sikit ni. Orang kata masa dia dah berakal. Scroll belakang-belakang lagi, ada banyak juga percutian-percutian dalam negara yang aku bingkiskan di blog ni rupanya. Dari juwita kecil berkelek lagi, time dia dengan rambut panjang berkerinting tu kat Langkawi, kat Ipoh, Kuching..hahaha! Then masa dia botak baby lagi masa tu pergi bercuti ke pangkor... Banyak nya kenangan. Tersengih sorang-sorang tengok.

So far, untuk tahun ini t…