salute to the nature

salute to the nature

Wednesday, June 6, 2012

IKLAN "like-like" Tugasan berhabuan untuk anda semua

Sebenarnya, dah lama siap draft pasal Phuket Travel tu. Tapi gambar tak masuk-masuk. Semalam cadangnya nak masukkan gambar lah. Main pilih pilih camtu, amik kau, 63 keping. Upload detengah hari... tapi aku lupa publish masuk. Pastu terclose tab, terus hilang balik gambar tu. Meroyan aku jap. Terus shut down balik rumah. Fedup ai tau~~~ fedup!


Hari ni dah ok, tapi aku malas nak mengadap gambar semalam. Jadi aku nak update benda lite-lite je dulu (walaupon tak ada idea nak update apa)


OK. Ni aku ada kerja untuk korang. Bukan kerja amal tau. Ada habuannya.... hehehhehe. Senang je pon kaedahnya:








LANGKAH 1

Mula-mula aku nak minta pembaca sekalian masuk website ni http://cetakbaju.com/main.html Jika anda suka dengan website ni, atau mana-mana page atau informasi dalam website tu, sila-sila lah tekan butang "like" kat atas tepi kiri laman web tersebut.


LANGKAH 2

Kemudian, korang cuba pulak masuk facebook page ni https://www.facebook.com/CetakbajuMelaka. Haaa apa lagi, tekan lah "like"


LANGKAH 3

Lepas selesai meng-"like-like" ni, korang tulis sesuatu kat facebook page tu. Jangan lah tulis benda merepek... tulis ayat-ayat yang membina ke, ucapan ke, komen-komen relevan terhadap website dan perkhidmatan kami ke... Contohnya, "Thumb ups kepada cetakbaju.com kerana telah maju lagi setapak kehadapan! keep up the good work!" (ini contoh ye.. contoh... bukan masuk bakul sendiri angkat)




LANGKAH 4


Lepas anda komen, pihak cetakbaju.com akan reply komen anda dengan ayat ini, "Terima kasih atas sokongan anda. Anda layak untuk meyertai cabutan bertuah.". Bila anda dapat je reply macam tu, maknanya nama anda telah tersenarai untuk cabutan bertuah ujung bulan nanti.




LANGKAH 5


Tunggu hingga hujung bulan June. Satu cabutan bertuah akan di adakan untuk pelanggan yang menyertai "like-like" ini. 5 nama bertuah akan memenangi saguhati dari cetakbaju.com!!!


Hadiah-hadiah yang menjadi rebutan adalah:

10 keping button badge high quality HD laminated design k-pop exclusive
10 keping button badge high quality HD laminated custom design (design anda sendiri)
15 keping button badge normal quality custom design (design anda sendiri)
Voucher RM50 yang boleh ditebus di cetakbaju.com (untuk tempahan t-shirt minimum 30 helai)
Voucher 50% diskaun ebook cetak t-shirt 5M (harga ebook tersebut adalah RM225)






Macam mana pihak cetakbaju.com akan tahu jika anda betul-betul like website dan page mereka? Senang je, jika anda like, website cetakbaju.com akan terpapar di wall anda. Dan mereka pon akan dapat notification jika ada orang like page mereka!


So, korang tak payah susah-susah nak print screen lah, edit la, buat entry la, tag 10 orang la... tak payah semua tu. Just masuk, "like-like-like" je. Lepas tu komen kat page. Kemudian tunggu. Hujung bulan dapat hadiah! hahahahaha senang gile kan??


Hah. Apa lagi? cepat la buat tugasan ni~~ untung-untung dapat sikit habuan dari cetakbaju.com. hehehe~~





2 comments:

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

nak cuberlah

Sherry said...

Wow how I. Miss this..


NAmesherry.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails