salute to the nature

salute to the nature

Tuesday, March 13, 2012

i just came back, but i will be away again.....

camne nak citer eh... kisahnya tersangat lah sibuk sejak baru pulang haritu. 14 hari pergi mana? pergi menunaikan umrah. Alhamdulillah~ satu pengalaman yang sangat berharga yang x dapat nak di explain dengan kata-kata. Speechless! Tapi jangan risau, nanti satu hari saya akan ambil sedikit masa untuk kongsi pengalaman saya dengan keluarga di sana. Memang sangat seronok, menginsafkan, dan merupakan satu turning point (atau mungkin boleh di kata satu starting point) untuk diri saya sendiri.


Cuma buat masa ni, masa sangat suntuk. Lepas balik terus nak masuk opis settle kerja yang tertangguh. Customer pon dah sabar menunggu 2 minggu kan.. jadi kami layan email dan enquiry customer dulu, insyaallah. Semua kena settle sebelum esok la pulak. Sebab esok kami outstation lagi!


Kali ni, hanya saya dan suami yang akan pergi. Kami nak hanimun ke Phuket. =) 1 minggu jahhh~~~ puas la bercuti kang.. ahahaha!


So, jumpa lagi seminggu ya... sorry, xde kisah lagi nak dicerita. Next time yeh!


Oh ya, selalu dengar orang kata kan, kalau sekali dah pergi umrah, mesti nak pergi lagi... kan?? BETUL!!! Seronok dan bahagianya di sana, sampai rasa sedih nak pulang ke tanah air. Dan bila nak pulang, kami menyimpan hasrat untuk datang lagi melawat kaabah di masa hadapan. Semoga kami bertambah rezeki dan dikurniakan kesihatan yang tip top untuk kembali ke kaabah mu ya Allah... Amin~~


Anyway, jumpa selepas seminggu ya~~


bye~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails