salute to the nature

salute to the nature

Monday, February 13, 2012

KITTEN FOR SALE This 2 boys are available


Ok, aku decide nak let go semua kitten mix (DLH/ DSH) kat rumah ni kan... So now ada tinggal 2 ekor sahaja. EL Nino, si tabby kelabu dan Tiger Lily si belang. Berikut adalah gambar mereka berdua:




Ni adalah EL Nino. EL Nino adalah longhair... Tapi jangan lah expect dia punya longhair tu macam baka persian atau angora.. Dah nama pon domestic cat kan.. Mix...nenek moyangnya pon kita tak tahu entah dah berapa banyak mix dah ada dalam darah tu. Tapi yang pasti, maknya si EL Nino ni DLH mix. Bapak DSH.





Ni pulak Tiger Lily. Semestinya DSH. Dengan marking kat badan yang sangat menawan sekali. Ala-ala british shorthair giteww.


Harga?ok sangat tak mahal okeh... Sebab memang nak let go sebelum bulan 3 menjelma. Eh, papehal tanya aku private je lah. Yang penting korang mesti pencinta haiwan terutama kucing. Kalau pernah bela kucing sebelum ni lagi bagus. Markah lebih untuk korang.



Ada ke yang nak kitten comel nih? :)



p/s: for serious buyer only. ask me if you wish to see more picture.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails