salute to the nature

salute to the nature

Tuesday, January 3, 2012

resolusi 2012

Aku ada 2011 wish-list kat sebelah tepi blog aku. kalau ikutkan, wish-list ni merangkumi semua, daripada resolusi pada tahun itu sehinggalah kepada apa-apa benda yang terlintas difikiran yang aku inginkan.. termasuklah benda-benda kecik seperti nak belaja bawak kereta auto, nak ada smart phone, nak ipad2... dan kadang-kadang muncul wish gila seperti nak ada set hidroponik, nak buat bungy jumping, dan nak jumpa Martha Stewart.


Wish-list ni bertukar-tukar mengikut mood dan keinginan dan kebiasaannya kerap aku update. Bila dah dapat apa yang aku nak, aku akan highlite kan untuk beberapa waktu dan kemudiannya aku delete terus. Jadi sebenarnya, apa yang tinggal kat wish-list tu adalah apa yang aku belum capai atau aku belum dapat.


Oleh itu, aku tukar je lah tajuk benda alah tu dari "my 2011 wish-list" kepada "my 2012 wish-list".


Habis cerita.


err.... dan of cos lah aku update wish-list tu... tambah apa yang patut dan buang senarai yang aku dah dapat. So, list tu mulai hari ini adalah fresh dan brand new. Ye, mungkin ada beberapa benda kat situ benda lama.. dari tahun lepas bawak ke tahun ni. Dah tak capai-capai lagi, takkan nak buang je kot? tunggu lah tercapai dulu, baru leh buang dari list... khennnn~~~??

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails