Posts

Showing posts from January, 2012

Kitten available for booking

Image
Hi, dah lama x bersiaran. Harini saya baik hati, so aku nk iklankan 2 ekor kitten ni, Nina Star dan Tiger Lily. Siapa yang berminat boleh sms je saya kat nombor 017-277 6393.

Link kat bawah ni adalah ke album mereka di FB. So, boleh la tengok-tengok dan baca serba sedikit maklumat pasal mereka. Jika dah berminat, boleh SMS/ email/ PM saya ya.

Sekarang ni, peluang dibuka untuk yang berminat. Siapa berminat boleh booking dulu. Sebab kitten ni baru 2 bulan. Mereka akan di release selepas 3 bulan, setelah mereka diberi vaccine dan dewormed. Jadi kena booking dengan deposit dulu jika serius berminat.

ni album TIGER LILY>>>>> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2550798416422.2114667.1447710975&type=3
TIGER LILY, 2 month old. RM180 (including vaccine & dewormed). Will be ready when she reach 3 month
Tiger Lily is Available as a pet to a selected home. Ask me for enquiry
gender: male coat: short hair, chocolate carrier tabby breed: Domestic short hair (same litter wi…

resolusi 2012

Aku ada 2011 wish-list kat sebelah tepi blog aku. kalau ikutkan, wish-list ni merangkumi semua, daripada resolusi pada tahun itu sehinggalah kepada apa-apa benda yang terlintas difikiran yang aku inginkan.. termasuklah benda-benda kecik seperti nak belaja bawak kereta auto, nak ada smart phone, nak ipad2... dan kadang-kadang muncul wish gila seperti nak ada set hidroponik, nak buat bungy jumping, dan nak jumpa Martha Stewart.

Wish-list ni bertukar-tukar mengikut mood dan keinginan dan kebiasaannya kerap aku update. Bila dah dapat apa yang aku nak, aku akan highlite kan untuk beberapa waktu dan kemudiannya aku delete terus. Jadi sebenarnya, apa yang tinggal kat wish-list tu adalah apa yang aku belum capai atau aku belum dapat.

Oleh itu, aku tukar je lah tajuk benda alah tu dari "my 2011 wish-list" kepada "my 2012 wish-list".

Habis cerita.

err.... dan of cos lah aku update wish-list tu... tambah apa yang patut dan buang senarai yang aku dah dapat. So, list tu mulai har…