salute to the nature

salute to the nature

Monday, December 26, 2011

10 best dan tak best hari ini

10 point for today

1. Sekarang di atas katil di JB City hotel. Hotel budget di area Jalan Skudai. Mari kita merempit di atas katil.


2. Penutup job mekap tahun ini, mekapkan Aunty Ibah bernikah tengah hari tadi di Batu Pahat. Serba salah nak letak harga, tak tau nak letak berapa... hehehe


3. 1st time dalam sejarah mr. hubby sesat. Bukan salah dia pon... kereta kami laju sangat sampai mendahului ketua rombongan. End up tergapai-gapai nak cari hotel. No clue at all about the hotel!! macam mana nak cari ponnya?!


4. Kenyang makan nasi goreng cina. Sedap la pulak orang tu masak. Sebab sesat tadi, kami sekeluarga dah x larat nak keluar balik cari makan. Tapau je.


5. Aku memerlukan sedikit masa lagi untuk adjustment. Dah lama x duduk budget hotel... terasa sedikit kekurangan dan masih ackward dengan suasana yang serba kesederhanaan. Esok ok lah ni... aku cepat blend.. haha!


6. Sangat rindu dan teringatkan Lulu, El Nino, Nina Star dan Tiger Lily. Entah bagaimana mereka di hotel mereka... Adakah sudah menyesuaikan diri dengan suasana, atau masih mencari-cari keselesaan seperti tuannya? Semoga mereka semua dapat tidur lena.....


7. Dalam pada lega dengan tugasan terakhir petang tadi, rupanya masih ada yang belum settle!! Akaun syarikat belum tutup!!!! aduyai...


8. Proses kemasukan kucing baruku kini hampir tiba ke saat kemuncak!! tinggal last payment next week (lepas balik dari JB ni), then the breeder will booked the flight! Almost there!! wah!!! tetiba excited campur berdebar campur stress balik!! wawawa!!! camne nk rileks bercuti ni???


9. Dapat lagi satu email kurang best masa odw tadi..... credit card aku declined untuk kali ke-dua. Aduyai... hold lagi payment registration aku.....ni dorang dah cuti christmas n new year pulak... tahun depan la tu baru boleh settle balik... senntappp hati mak nakk~~~


10. Wifi tak dapat, U-mobile cam haremmm!!!! tensi dowh!!! Eh.... holiday kan.. perlu ke internet? waahahahaha~~ (perlu!! banyak gunanya!!!)


Sekian. aku nak tido...


Daa....

1 comment:

Mknace said...

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails