salute to the nature

salute to the nature

Wednesday, August 10, 2011

monolog rabu

Aku ada banyak gambar makanan, tapi aku tak sampai hati nak post kat sini. Tak sampai hati kat diri sendiri yang akan terpaksa tenung gambar tu lama-lama masa proses upload dan edit nanti. Dah la harini terlepas sahur lagi -__-' (dalam rekod dah 2 kali tak sahur)


Makanya, harini bukan entry makanan.


Eh, aku dah bagitahu kan yang minggu ni buzy... (eh, dah lah.. last entry dah cerita tu..) Aiseh.. abis nak cerita apa ni eh...


Kalau takde topik baik tak payah update blog! Hampeh betull!!


Takkan aku nak buat entry "wordless Wednesday" macam kebanyakan blogger lain? heii~ geli aku dengar "wordless Wednesday" ni. Lepas sorang, sorang buat. Laa ni dah jadi trend pulak dah. Sumpah bosan gila kalau blog walking hari rabu. Semua entry "wordless Wednesday" lah, "rabu tanpa kata" lah, hapa lah....


Boleh tak aku kalau buat, "rabu tanpa gambar". Eh, tapi hari-hari lain pon ada je entry aku tanpa gambar.. so tak leh la eh.. eh? eh?


bengong~





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails