salute to the nature

salute to the nature

Monday, April 11, 2011

Natijah malas

Tidak. Natijah bukan nama saya atau sesiapa.


Ada ketikanya, semua benda adalah membosankan. Twitter bosan, facebook bosan, blog bosan, internet bosan, TV bosan, HBO bosan, games bosan, semua benda bosan!


Kadang-kala, semua perkara adalah sangat meloyakan, muak, dan rasa nak muntah. Bila pikirkan pon macam malas. Nak berenang pon malas, nak shopping pon malas, nak senaman malas, nak buat squat pon malas, nak buat apa pon malas


Tolonglah~~!

Saya cuma ingin bermalas-malasan barang sehari dua.


Bagi saya angin lain. Saya dah jelik dengan angin Shah Alam.






Tapi..... bila pandang cermin, dan melihat peha dan punggungku yang kian membesar.... Nah! Malas lah lagi! Biar koyak semua seluar jeans. Padan dengan muka kau yang pemalas itu.


*Tampar diri sendiri.* ~ cepat lah sedar Hida


NO-NO to JLo wanna-be. Me want Keira Knightly. Owh... Giuliana Rancic pon chantikkk!!!







~ Juwita ponteng taska. Kononnya demam lagi. Habis office jadi macam reban ayam bertelur. Pening kepala aku.

~ Schedule belum confirm. Banyak job makeup aku tak dapat bagi kata putus lagi. duhh~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails