salute to the nature

salute to the nature

Tuesday, March 1, 2011

spa oh spa

Dah lama sangat tak pergi spa.....



buzynya.....




entah bila la dapat pergi lagi....




Haritu blogwalking kat blog orang, jumpa lah review pasal Andana Spa. Macam menarik je. Sebelum ni aku try Spa Cendana kat Shah Alam ni je..


Next time kalau ada member ajak gi Andana Spa lah. Kat Glenmarie. Eh, bawak hubby pon boleh tau! dia ada bilik untuk couple. Spa ni memang untuk lelaki dan perempuan. Malah dia penah dapat award best man spa in asia tau!


haha~~



Berangan je lah dulu... kerja office tak habis-habis lagi nih. Per citer citer spa?





~ Perut rasa lapa.. bila makan rasa sebu plak.. adoi...

~ Rasa panas, bila buka aircond rasa sejuk sangat pulak..

~ Rasa ngantuk, tapi bila nak tido tak senang hati kerja banyak pulak.. haish~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails