salute to the nature

salute to the nature

Wednesday, December 8, 2010

i declare war!!! you are my enemy!!!!!

Thats it! I fed up with my inches!!!


So, i declare a war!!!!!



This is my vow, and i wanted you all to be my witness. Starting from now on, i will:


1. Exercise (on 6-minutes-work-out-plan) every morning


2. wake up earlier, so that i can have time to exercise and still able to prepare Juwita & b'fast for hubby.


3. Will never ever and ever have dinner/ snack after 8pm


4. drink more plain water & limit the caffein intake


5. will never and ever and ever binge on food, no matter on what cause or reason. I will only eat when i hungry.


6. will never and ever eat for the sake of someone else. Again, I will eat only when i hungry.


7. will choose the healthier choice of food when i need to eat.


Ya. anda pernah melihat vow ini sebelum ini. Saya pernh buat entry pasal ini sebelum ni. Tapi kurang berkesan.Harini, saya bukan setakat nak vow, saya nak declare war!!!!!



Kasi peranggggg sama itu lemak di pehaaaaa!!!!!!!!!!!!


Current measurement :

tight : 18.55inch
bottom : 33.5 inch
waist: 24.5 inch


Target time of achievement: 1st January.

target measurement by 1st January:

tight : 18 inch
bottom : 32 inch
waist : 23.5 inch



PERANGGGGGGG!!!!!!!




~mungkin sebab lately tumpu sangat kat tummy kot.. sampai peha terabai.. apakah..?? wei, perut aku 6 pax ape.. asal lak peha buat hal nih. ok aku tipu.. 4 pax aje kot.. wahahaha~ (senangkan hati sendiri)


~ Adekah sebab terbina muscle (sebab work out) maka menyebabkan peha aku membesar??? ade sesapa boleh jelaskan tak?


~ atau adekah sebab water retention???


~ atau sebab aku lately banyak duduk kat kerusi kat opis berhawa dingin??


~ aku fedup lah seluar jeans aku ketat nih... Jean straight fit pon jadi macam skinny nih! tak pasal2 kena banned itu seluar... dah la seluar tu aku sayang giler~ (skinny lagi lah dah lama di haramkan)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails