salute to the nature

salute to the nature

Tuesday, November 9, 2010

wellness profiler by nestle


korang dah try wellness profiler by Nestle kat facebook? Senang aje, just masuk facebook Nestle, pastu korang "like" page tu, then korang dah boleh jawab questionnaire. Habis jawab, akan keluarlah result... korang punya wellness profiler.


basically, questionnaire tu adalah berkenaan tentang pendirian, pamahaman dan pemikiran korang tentang cara hidup sihat, pemilihan makanan, nutrition, kesihatan, kesedaran tentang penyakit, dan bagaimana cara hidup korang masa kini. Sewajibnya, questionaire ni korang jawab dengan jujur dan telus lah ye... barulah dapat result yang tepat dengan korang.


Kiranya ni macam nak valuate kualiti dan tahap kesedaran korang about wellness lah, dan sekaligus nak determine tahap wellness korang sekarang.


so, after complete the questionnaire, akan keluar result, dan explanation... samada korang ni "the Advocate", "the Investor", "the Manager", atau "the Hopeful".... semua bergantung pada pilihan jawapan korang tadi...


Saya dah buat saya punya profiler, result dia kat bawah ni.... (well, saya memang health freak sikit, dan sangat conscious pada apa yang saya makan. That's why result gituh.. huhuuu)





Jom! apa lagi, buat lah korang punya profiler pulak~~ ^__^




~ sangat bagus lah ini profiler. sangat membina semangat agar tidak berputus asa dan meneruskan perjuangan!

~ nak makeup tapi bag makeup tertinggal kat rumah -__-'

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails