salute to the nature

salute to the nature

Tuesday, October 26, 2010

gile lah, sampai tajuk pon lupa tulis

(2 kali aku adit entry nih, sebab lupa tulis tajuk, dah publish, edit lagi, sebab lupa letak label...adoilaa)



buat pertama kali, aku buntu melihat screen laptop ni. Tak ada idea nak blog pasal apa. Badan pulak lenguh-lenguh, satu badan sakit-sakit. Nak sangat ke spa. Kali ni nak cuba serenity spa kat seksyen 13 shah alam. Cadangnya nak girl outing dengan cik Noural Huda, dia dah lama menyatakan keinginan ke spa, sejak sebelum bulan puasa dulu lagi O__O (punyalah lama).


Aku, kali terakhir ke spa adalah sebelum bulan ramadhan haritu. Masa tu ke Cendana Spa. Kali ni, aku nak cuba Serenity Spa pulak. Nak cuba balinese style pulak. hehehe~~~ Cik Noural Huda ni, katenye nak ke spa, tapi bile nye tah....(lama gile dah tak hang out dengan dia nih. Pak Li Kopitiam pon dah merindui kita. ahaks!) Tapi betullll, lenguh ni satu badan~


Oh, hujung minggu ni balik kampung. Alang-alang tu, ada meeting degnan satu company. Ada job best. Insyaallah, kalau ada rezeki jalan lah projek tu.


Since, nak hujung bulan ni, musim kesibukan bakal melanda tak lama lagi. Nak tutup akaun kan... nak kira untung syarikat, nak kira prestasi syarikat..... lambat kira nanti lambat la dapat komisen. hehehe~~~lambat dapat komisen, poket kosong~~~ lalalalaaaa~~~~


random sungguh entry hari ini. Sangat la tiada idea...


ok,


sekian,


terima kasih




~ lately aku suka makan coklat dimalam hari. Semua gara-gara hubby beli 2 bungkus coklat, pastu aku bagi plak hadiah besday dia 2 kotak coklat... jenuh nak abiskan.....

~ November bakal sangat sibuk + job banyak + travel sana sini. Jadi bersedia untuk itu.

~ haritu nak belanja hubby, dating-dating, end up bertiga jugak... makan kat belanga je. redhaa je la


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails