salute to the nature

salute to the nature

Friday, August 20, 2010

apa-apa lah dear.... asalkan ko bahagia...

Lama juga tak update ye... Rupanya last update Isnin lepas!!! Baru harini perasan tau~ Minggu ni, asyik ikut boss kerja outside je. Harini je kat office, itu pon sebab si Noural Huda nak makeup untuk photoshoot. So i stayed.


(tajuk entry ni tak berkenaan langsung, tapi ada rationalnya di tulis begitu.)


Banyak benda plan nak buat, tak terbuat lagi nih. Nak pergi PKNS, PAS, SACC (sekangkang kera je pon, tak tersampai-sampai jugak kau), lagi nak ke Sunway piramid (shoes hunting. shhhh..... jangan cakap kuat-kuat.. nanti hubby dengar...) Bukan shoes ape nya.. nak ganti slipar jepang yang dah season ni ha. Berapa kali dah terpijak batu, tembus batu tu kat tapak.. kena kat tumit tau! sakit!! T___T


Jangan salah sangka ye hubby, saya bukan nak beli kasut raya. (tapi kalau jumpa yang sesuai untuk raya dan pakai harian, 2 in 1, apa salahnya kan...hehehe) Tapi rasanya, kasut raya saya, heel primavera yang hitam saya selalu pakai tu je kot... selesai sudah. Makanya, saya nak cari kasut ke pejabat la pulak! wakakaka!!! (gurau je...)


Sebenarnya, aku nak jugak jugak itu charles & keith punya satu. Tak buat raya pon takpe lah... janji dapat, buat ke pejabat sudah. Betul-betul kalau boleh tak mo beli vincci lagi. Sudah beberapa kali hatiku dan kaki ku disakiti oleh itu vincci. huh! cantik tapi menyakitkan... Biar lah orang nak kata, beauty is pain ke apa.. tapi kalau tapak kaki aku sakit... itu aku tak tahan dowh~~


Aku nak cari...

peep toe (trend kot)...

yang sedikit pointy (nampak classy dan feminin sket)....

tapi belakang ada strap (aku tak bleh la kalau xde strap...kasut tak terletak, tumit aku kecik)...

dan mesti ada platform (supaya walaupon tinggi, tapi comfy.. sebab kecerunan heel dia kurang, so jalan pon senang! tips nih!)...

Nak ada silver color macam silver plate (kat heel dia ke.. kat tapak ke..)...

black or red color...


gile aku ni kan? mampos aku~~~~kena hentam... @___@



~ bayang la sendiri macam mana rupanya. aku malas gile nak google

~ tak sabar nak buka posa dengan kawan-kawan ID's (confirm intekma resort ye kawan-kawan)

~ tak sabar nak balik Jasin.. isnin ni... yeay!!! yeay!!! yeay!!!

~nak cari baju raya hubby dan Juwita... kat SACC, PKNS...PAS... mana uder nih......!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails