salute to the nature

salute to the nature

Monday, July 5, 2010

aku dah pergi jumpa pemborong bunga segar! sekarang feeling-feeling nak jadi florist walaupon...

kalau korang perasan entry aku tanpa gambar, itu bermakna aku meng-update dari rumah, menggunakan laptop Juwita (laptop Juwita sebab dia guna untuk pakai tengok cerita princess barbie dia). Laptop Juwita ni agak tak up to date sikit. Of course lah gambar-gambar aku tak de dalam lappy ni kan, sebab ni bukan lappy aku lagi.


Then, takde gmail pulak tuh (tak kuasa nak download).. makanya aku mengalami masalah untuk berhubung dengan wahed. (camne nih!!! camne nak suruh wahed tolong transfer duit??) - Illa, sorry sesangat, daku x sempat lagi nak bank in duit ko, daku xde cimb.. harap adik aku sorang ni je ha.. sekarang ni sejak dah duduk asing-asing rumah, dah susah berkomunikasi -_-"


Uder telah membawa aku kepada pemborong bunga segar. heaven! suka sangat! bulan depan kita pergi lagi ek~~


florist ni ade seasonal flower jugak! koleksi bunga dia... fuhhhh! tak tau nak describe. i just love it! rasa tak nak balik, rasa nak beli semua! hydrangea pon ade! xcited~~~ (next time nak tanya dia ada peony tak...and calla lilies sekali. x nampak plak tadi)


x sabar nak tanam rose kat halaman rumah...

6 comments:

kupu-kupu biasa said...

salam.. ble tahu x ape nama pembekal bunga tu... org cari merata dh.. xtau mane nk tempah... huhu

anggun said...

kalau tak silap, nama kedai tu floristika. (x ingat sangat coz my fren yg drive ke sana) ada 2 cawangan kedai ni. and really2 murah.


last time i beli 1 bungkus rose grade A (ada net), baru RM16. sampai rumah kira ada dalam 18 kuntum gak la...


harum sundal malam, Rm9. kalau biasa kat florist dalam shopping complex RM15.

Anonymous said...

kedai ape dan dimana ya?

aisyah said...

ingt x pe name kedai dye...i nak cari supplier hydrangea .....

Anonymous said...

hello,blh bagi tau alamat?

Hexagon Green Biotech Sdn Bhd said...

salam sejahtera..saya dari hexagongreen biotech sdn bhd, membekalkan keratan bunga orkid pelbagai spesis kpd sesiapa yg berminat untuk tujuan gubahan, hantaran kahwin, atau sebagai hiasan dalaman..harga setangkai antara rm1-2..jika berminat, sila hubungi muhaimin (0193727419) atau emel ke muhaimin_biotech@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails