salute to the nature

salute to the nature

Monday, March 1, 2010

bulan march.... ada apa?

entry ni shorty morty jer. Rush2 nak keluar makan sup utara, sambil tunggu orang bersiap, buat entry sikit (sebab dah laaaama sangat blog ni tak berupdate)


Bulan March rupanya ada cuti sekolah yang agak panjang yer. Aku baru je perasan sebab baru tadi selak kalendar dari februari ke march... Pehtu tengok2 manjangggg je merah nye. Choti sekolah rupanya... memang lah kan.. minggu2 tersebut pon aku ade beberapa job makeup serata pelosok.


Terdekat ni kat seremban, 6hb march nanti. Balik kampung lah jawabnye! either balik melaka dulu few days before, then 6hb tu gi makeup. Habis makeup nanti terus balik palong pulak. haa... ataupon sebaliknya lah. balik kampung after makeup job selesai... semer tu kena confirm dgn my hunky hubby tuh dulu la hek! dia yg driver nye pon.


hujung bulan march ni nanti, semer yg follow facebook aku dah pon tau, ade b'day party my lil' darling sweet princess Juwita Aisha binti Mokhtar Mizi (haa amik kau! betapa panjangnya gelarannya itew). Small party only, by invite only.. the closest fren and sedara mara sahaja yang dijemput pon. Jemputan pon x ramai, dlm 10 family aje... dengan anggaran total 20 adult and 10 kids... rasanya x sampai banyak tu lah. Tapi i just prepare averything base on that number, incase ade orang last minit call nak hadir...



er... nanti sambung citer lagi... juwita dah meragam.. lapo dah gamaknye... heheeeee



3 comments:

Mybabah said...

Salam.Babah pun baharu tahu seminggu je lagi anak-anak sekolah.Lepas tu cuti panjang. Kali ni nak kena bawa mereka beli baju raya supaya masa ramadan dapat concentrate beramal...

anggun said...

pergh... cepat giler babah nak shopping raya! terkujat mula2 baca..hehehe

Sherry said...

boleh check out my giveaway :)

http://mymomsbest.us

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails