salute to the nature

salute to the nature

Monday, March 29, 2010

b'day party Juwita Aisha @ mac-d


potong kek dengan abah tersayang :)
happy birthday dear. we love you soo much


b'day girl...


Ahad lalu (semalam lah), selesai sudah birthday party Juwita Aisha kat mc-d. Alhamdulillah.... lega rasa dah selesai. Paling lega, bila tak payah kemas rumah, basuh pingan mangkuk segala... phew... balik rumah terus tidor!!


oh, tidak tidak... tak sempat tidur pon. Juwita still under excited mood, dia nak tengok semua hadiah2 dia, pastu try test satu satu... pastu masak dinner plak... huhuu... end up tidur pukul 2 pagi gak semalam.


anyway, thank you very much kepada semua yang sudi hadir dan dapat hadir dimajlis serba kecil itu... dengan bilik party mc-d tu lambat siap (sebab orang yg party sblm tu lambat habis) tapi bersyukur sangat semua dah selesai.


menunggu bilik party siap... semua melepak je kat luar tuh... sorry semua....


Aunty ibah, aunty nora dengan Nan tak dapat hadir last minit... get well soon ya.. sian diorang kena food poisoning.. aunty shahid pon x dapat hadir gak, sbb ade urusan keluarga.. its ok la...


My sis-in-law yg tengah preggy pon sudi datang bersama-sama 3 anaknya... huhuuu.... terima kasih daun keladi


alang, my sis-in-law bersama 3 anaknya


kawan2 kat universiti... natrah yg masih single, aza dan hubby, kodiang... thanks alot ya :) sudi korang spend time datang majlis kami. Natrah datang naik teksi plak tu... semata-mata untuk Juwita Aisha.. terharu ibu Juwita...

aza n kodiang, datang dari dekat... hehe... dan natrah. Juwita malu kat uncle kodiang tuh...


nak bergambar bersama b'day girl.. bukan senang tau! budak ni malu ya amat


Then, my parenting@cari.com forumner friend!!! ade babyfarid, chez-adex, malay, matun... Thanks korang semua! kalo jadik la gathering next week, nampak gaya kitorang x dapat join la. hubby nak balik kampung. So, at least da jumpa kat sini kan.. :)

kawan kawan dari bod parenting cari.com :)


last but not least, Baha! cameraman hari tu, datang dengan awek nye. Nasib baik ko datang baha, berlenggang la hubby ku... kalo x dia la yg kehulur kehilir pegang kamera bagak tuh...

baha...garang nye muke... heh heh..


Kek, phew... sedap! kena puji la plak... takpe, next entry kita cerita pasal kek plak eh.. Juwita paling excited dengan gambar princess tu dengan flower2 yg banyak tu... hehe... dah agak dah, dia mesti suka punya...


last...hadiah! suka gile Juwita dengan hadiah2 tu.. yela.. 1st time la katakan dapat hadiah banyak2. masa b'day 1st dulu buat kecik2 aje... hadiah pon x de.. huhuuuu.... Thank you soo much to all yang bagi hadiah.. sampai pukul 2 pagi layan dia bukak main hadiah satu-satu tau!


Setakat ni je lah summary untuk birthday party juwita semalam... :) Thank you all of you! lain kali jumpa lagi!!!!


our family with uncle wahed yg cool


terima kasih dari kami sekeluarga

1 comment:

Sherry said...

happy belated birthday :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails