juwita, jom kita solat!


ngeee.... juwita nih dah nak 2 tahun kan, 1 faberet dia suka buat tiap2 hari adalah solat. Mungkin sebab hari2 pon tengok ibu dan abahnya solat, jadi dia pon terikut sama sekali solat. Cuma kadang2 tu, tiap2 jam pulak ajak solat, baru je solat dah ajak solat lagik!! ish ish ish...



sejuk hati tengok budak2 solat kan? Dia panggil solat ni "annyam" ntah bahasa ape tah... penat betulkan, annyam jugak yg disebut..heheheee



layan lah dia solat ye kawan2....



tinjau dari jauh... tengok ape dia buat tuh... heheee


duduk antara dua sujut... kusyuknye...


sujut lagi... sejuk perut ibu mengandung. ngeee


dah sudah, baca doa.....
tengok kepala dia siap ada bunga malai/ melur.. baru balik dari indian muslim wedding


selesai.... alhamdulillah.... lipat sejadah, simpan ye sayang...


perasan tak sejadah kecik tuh? haa, tu kitorang dapat sebagai favor/ door gift masa majlis nikah one of my client. Family dia indian muslim. very2 unique la the majlis. Its a combination of all culture. Dan paling seronok, boleh tengok almost all races and agama ade dalam majlis dia. malay, indian, chinese.. walaupon majlis tu adalah majlis nikah (which is more to agama islam), semua culture menghormati majlis tersebut. Dan paling manis, familiy2 yang still hindu pon dihormati, dan menghormati... 1 malaysia sangat2 kan?

Comments

hushuss said…
salam kenal anggun. hehe, nak panggil anggun ke?

dah jadi follower awak, harap u dont mind.

tp nape dah tak jual baju? cantik2 la baju awak.
anggun said…
salam hushuss, panggil anggun bole, hida pon boleh... bukan xnak jual dah... tp dah xde masa nak gi amik stok kat supplier...terigin jgk nak start balik, tp comitment byk sangat, nanti x terlayan customer.... ha... buat kena kutuk aje kan... heheee
NBR said…
So sweet. Ini betul, didik anak dari kecik. InsyaAllah dia akan jadi akan yang solih. Amin.

Popular posts from this blog

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Dari Klang kami ke Redang

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?