ambil mood sebelum menulis entry yang lebih berfaedah



gambar penghias cerita


Cuti raya cina, semua bangsa turut sama bercuti. Maklumlah, 1 malaysia cuti umum kan. Macam biasa, bila cuti panjang sikit, apa lagi, banyaklah jemputan kahwin. ramai yang nak melangsungkan perkahwinan pada waktu-waktu begini. Daku? bagi aku ini adalah punca rezeki!!! makan free, dapat makeup job sudah cukup baik!

ni pengantin lamaaaa... heheee....

Bulan februari ni mmg bulan rezeki aku. Alhamdulillah, tiap2 minggu ada job, tiap2 minggu aku sekeluarga kehulu kehilir serata selangor... aku makeup, hubby aku amik gambar, anak aku bodyguard =) kami kan wonderpet (apa yang penting, kerjasama!) Its a family teamwork babeh! We are the purrfect triplet!

like this photo. taken by my aunt.


Seperti tajuk diatas, i suppose to blog about something more important. I have to blog about 4 makeup job that i had done last weekends (during chinese new year). Saturday i had 2 sessions makeup at gombak, while sunday was a makeup marathon!!! 3 clients, 3 different location, 3 event! What a hectic weekend i had (phew...) i'm glad i can be there on time and did my job well =)


Thanks a lot to my hubby, the most supporting person in my life. He's my back bone (while i'm his ribs heheeee). Without him, i am nothing. I can't even start my business without his support. Bila i makeup, dia yg jaga Juwita. Bila i dah siap makeup, dia amik gamba pengantin. Dia juga yang jadi driver ke rumah pengantin, dan menjadi tukang kritik tegar hasil kerja ku.

ni la dia pengkritik tegar iteww! abaikan aksinya yang ala2 romantika di amore tuh. jangan terpedaya!!!





thanks hubby



a flower for you xoxo





p/s
~~ majlis birthday Juwita yang kedua is confirm pada 28 march bertempat di rumah kami di damansara damai. Saya menghantar jemputan (RSVP) through facebook dan sms. Please reply to those yang belum reply lagi. Again, its just a small party in our small house. Any updates akan diberitahu kemudian. Confirmed guest will receive an invitation card from us. thank you =)



Comments

anggun said…
ape yang cunn nye cik rerama?

Popular posts from this blog

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Dari Klang kami ke Redang

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?