salute to the nature

salute to the nature

Monday, November 23, 2009

jom join giveaway! sape tak suka mekap kan...

gambar adalah dari ehsan abg google


korang... jom la join giveaway mekap mekap anjuran petite touch.

sempena petite touch tengah lapang schedule nih, bolehlah nak selitkan sesi mekap percuma bersama2 sesapa yang berminat :)
agak2 ade tak eh org yg berminat nak mekap nih? ala...saja2 pon takpe.. tak semestinya bila ada function je kan? tapi kalau ade function pon ape salahnya, lagi baguss! kot2 ade yang nk gi hi-tea ke, dinner ke, party ke, bolehla request...

nak tau lebih lanjut, jenguk ke
petite touch eh...


*mmmm.... petite touch rasa2 kan... macam nak buat kelas grooming... tp tak tau lagi bile...

2 comments:

Sherry said...

yeah makeup is fun, its tiring too.. lol.. apply slowly as worry wrong line.

Sherry said...

got to know from jessying ada mac workshop at sunway resort in jan its sat, u going? need pay $250 fees but $200 can redeem mac product, check jessying blog see info

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails