salute to the nature

salute to the nature

Friday, October 9, 2009

makan time

kebiasaannya, sarapan pagi aku mesti milo dengan biskut pingpong 7 keping. Tapi kadang kadang bila ubah selera memang best. Especially kalau ada aktiviti atau perkara penting time pagi, so terpaksa breakfast kat luar kan... my choice is always nasi lemak.

Juwita pula, dia ni memang hantu makan. So tak kira lah apa saja, mesti dia makan. Sarapan pon dia suka makan nasi, dah macam abah dan atok palong dia dah perangai dia ni.

ni last week... kami enjoy share nasi lemak sesama... sharing is caring kan... (ibunya ni sbnrnya nk budget makan sikit hehehe). abahnya makan roti canai. Kat ne eh... pelita nasi kandar kot... yang kat subang tu :)

ni la dia habuan kami pagi itu...nasi lemak telur goyang. ha... goyang tak? goyang tak?

sesudu nasi bersama telur.. sapa punya~~?

aumm... juwita punya~!!

ibu punya pulak... nyum nyum~

ehemm ehemm... nak tersedak pulak... letih control ayu time makan ni...

burb.. alhamdulillah.. kenyang~ ^_^

1 comment:

Sherry said...

subang so big :) where.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails