salute to the nature

salute to the nature

Sunday, May 31, 2009

mood swing + homesick!

lately i feel very moody. sekejap good mood, tak lama tu mesti bad mood balik. Small-small detail pon boleh buat temperature naik.

mulut ni rasa nak mengunyah ajer! perut ku pon dah buncit!!! @_@ seminggu dua ni penuh dengan undangan makan... makan pulak tak boleh berhenti. senaman pon dah skip lama... malas jer rasa nak mula senaman tuh.. uhh... kenapa? kenapa??? bila tengok cermin rasa menyampah ajer... perut dah buncit, tp nak makan je rasa... senaman lak malas je nak mula... @#$%^&& benci..!

juwita dua tiga hari ni tak makan. er..ok... dia makan tapi sikit... tak macam dulu. sekarang taknak orang suap! O_O fenin ibu ni sayang.... cemano la nak suruh anak ibu ni makan banyak sikit... juwita ni makan dah pandai memilih! haritu makan kat ikea, selera pulak dia... dengan pasta, salmon bagai... bila kat rumah buat perangai balik... ish..ish..ish... nak makan sedap jer eh!!! nipis la poket abah kamu macam ni..

harini aku buat chicken chop with hainanese sauce and brussel sprout. compliment dengan thai rice utk abang tersayang... semua ni amik resepi dari martha stewart living cookbook! (daku pernah blog pasal buku ni last year sbb buku tu dah berada dalam genggaman hehe. sangat bagus buku ni... ) hehe... gamba takde... tgk la nanti kalau2 hubby rajin nak blog pasal ni... daku malas!

to see my last year review about martha stewart living cookbook leh tgk sini...>>lovemartha<<

by the way.. martha nak keluar buku baru... this time about cupcakes!. dijangka akan keluar jun ni... tapi tak tau la bila nak sampai malaysia. i'm waiting for it!!!

chao..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails