salute to the nature

salute to the nature

Tuesday, January 13, 2009

blogshop baru dah launching

oklah. dipendekkan cerita, sebelum ni dah ada website jualan anggunjelita.com

so now dah ada anak kecik yang baru!!! butik petite four. yg ni khas untuk menjual pakaian wanita.
-kimono top
-kimono inspired
-dress
-little dress
-cardi
-shirt
dan macam macam lagilah!

kalau boleh mmg nak upload dan update everyday. baju pon ada banyak koleksi. Tp nak menggayakannya tu takes time jugakkan. hihihi... sikit2lah. biar berdikit-dikit asalkan bergerak, daripada tak bergerak langsung. kan?

buttonlink untuk ke butik ni dah ada kat sebelah tepi kiri ni, so tak payah letak banyak2 la kan.. hehehe.

so, lepas ni leh la tgk2 koleksi pakaian pulak. jamu-jamu mata. mana-mana yang berkenan tu boleh sambar selai dua. hihi...

ok. daa... jangan lupa shopping dgn sy ye... sambil2 tu masuk sekali la kat anggunjelita.com

xoxo

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails