salute to the nature

salute to the nature

Monday, January 5, 2009

BBQ rumah Jack

what : BBQ kat rumah jack
when : 3/1/09 last saturday

where : rumah jack (damansara damai je)


review : best jgk bbq ni. dapat jumpa ramai member2 lama masa kat mrsm serting dulu. lebih kurang mcm mini reunion la... tp budak pompuan ada 3 org jer x-mrsm serting (me, effa, hawe) then ada wife jack (yg dah preggy 2 month!), wife herwan (pon preggy jgk!! 4 month), n lagi sorang ada wife zick (ha.. ni pengantin baru. ada inai penuh lagik!) hahaha.... bgs2...

member2 lama : kerumun makanan : lapo gamaknye

food : the food was good!! ada ayam, udang, kambing, kerang, potato.... semuanya dipanggang dgn kuah marinate yg best! lagi ada keropok ikan, ada jajan2 mcm kekacang, dan mcm2 lagilah!! tak mkn semua pon... tgk2 je ape yg ade... nampak jgk ada limau mandarin.. ingat nak cekau 2 ke 3 bijik tp lupalah!! heh heh.. erm...

ikan bakar : cencaru kenit2

udang bakar dgn marinated sauce : nyum2. i makan 2 ok...

ayam bakar yang menggiurkan : i mkn 2 jgk...

mlm tu juwita mkn mash potato. abah lenyekkan kentang panggang tu then letak butter. Juwita mkn dgn bestnya.... hehe... sbnrnya dia nak mkn kacang... tp juwita mana leh mkn kacang sayang... lum ada gigi lagi... hihihi....

overall :
mmg best mlm tu. Tapi kami balik awal... yela... Juwita pon dah letih. tak elok la balik lewat sgt. org lain bujang2 takpe lagik!!

nantikan part 2 BBQ di rumah jack untuk gambar2 Juwita dan ibunya pula!!! heh heh... gile glamer

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails