salute to the nature

salute to the nature

Wednesday, December 31, 2008

Sunday, December 28, 2008

maal hijrah

post khas untuk maal hijrah. nothing to write actually. Azam tahun baru dah berlegar-legar dalam kepala hotak ni, just nak tunggu di tulis keluar je. Tunggu 31 disember nanti. Sblm tu nak kena buat post mortem azam tahun lepas. Mana satu yang tercapai, mana satu yang tak terbuat. hehheh... rasanya banyak juga yang tak terbuat. hehe...

lately makan banyak la.... risau juga... sblm ni tak lalu makan.. tiba2 terasa nak makan je..... ishh.... nak kena get back in track ni... dah jauh terpesong.

ok. So, OFFICIALLY, That will be my first commitment i announce to public. GET BACK IN DIET TRACK AND CONTROL APPETITE SERIOUSLY. or... the usual phrase i always use in my meal diary... WATCH WHAT I EAT. hahaha...


mmm... need to think about the next new year wish and will. see ya.. daaaa

Thursday, December 25, 2008

Review d' get 2gether @ de palma cafe SACC

WHAT : family Redzwan d' get together
WHEN : 24 december 2008
WHERE : de palma cafe SACC Shah Alam
WHO : anak2, menantu2, cucu2, dan cicit2 atuk redzwan (will describe later)

What's hot....

THE FOOD - buffet style. light-light only maa... ada kue tiow goreng, fish and chip, mash potato, garden salad, karipap, fruits like tembikai, honeydew, papaya, and pudding (or should i call lengkong?) which is milk flavour and current flavour. and oh ya... thare's a cake (chocolate sponge cake) that's all i think... dun't remember much about that.

THE ENVIRONMENT - i describe it as ok. from 5 i can give 3? well... i'm to nice, isn't it? haha..

THE PEOPLE - people are really get together. getting to know each other. even there's 1 cucu atuk yg baru 1st time i jumpa!! he is uncle din's son. never meet him and his family b4 (ever!) sbb selalu clash bila balik raya... oh, ya. golongan yang paling get together malam tu adalah budak2!! haha... cucu2 atuk yang kecil (anak2 aunty vee) dengan cicit2 atuk (anak mia 2, anak adra 1, cucu uncle din 1) Juwita even got a new friend there... cucu uncle din yg umurnya around 1 year. they both attract to each other. haha... sweet.....

OVERALL - yang datang mlm tu adalah...
- maklong's family with their sons and doters...and cucu...
- uncle apis with his wife and anak dara nye...
- aunty syahid's family
- aunty nora & nen
- aunty ibah
- aunty vee with her doter and sons
- me & my family plus rauf (represent uncle halim's family- that's my father lor...)
- uncle din's son & his wife and kid. (represent uncle din's family)

THE NOT SO COOL - unfortunately, we didn't take any picture for that night!! forget to bring it!!!! sayang betul....

thats all for now. oh ya...

POINT OF VIEW - acara mcm ni mmg bagus utk di lakukan sekali sekala utk saling mengenali dan mengeratkan tali persaudaraan (cheewahh!!) next time should make it even better. A real family day maybe? 2 days 1 night vacation in selected places and its gonna be a lot of activities for all the member. that sound really interesting rite... haha... just my 2cent. Such activity need a real cooperation from all and proper management incharge to make it come true.



lastly..... i wish to you all....





Tuesday, December 23, 2008

non..........



anyone.....................................................................................please





help




me

sooooo bad mood :(

shame on me... after a long rest and holiday, i start my blog with sad. sooooooo sad......... no other words. no explanation.... nothing.

I'm lost

i'm alone

i'm cold and wet.....

i'm hopeless...

no matter how hard i try, things are getting bad and bad... even worse

the only thing that make me smile........................................ my heart, my love, my life...JUWITA AISHA. I LOVE YOU SO MUCH :)

__________________________________________________________________


The lesson is...
ONE, money could not bring u everything. U cannot buy happiness.
TWO, patience patience and more patience...
THREE, silence is golden
FOUR, have time with myself, take time-out before i explode!!


a bit survey on myself, i realize that....
- i lack of sleep. from last two week until last night i just sleep about 5 hour per night?.. and that is not a straight 5 hour... wake up every 2 hour and find it difficult to continue sleeping afterward.
- im having back pain and lower back pain. which is quite serious, sometime cannot wake up from bed in the morning.
- i lost my appetite. like today, the only thing that went into my mouth is biskut kering and milo (itu pon mcm tak selera je nak telan)
- i feel lost, alone, un-appreciated. most of the time

OMG... am i having a DEPRESSION? right now... honestly speaking, i don't know.

i just thing about how to manage this family and every individual among my family (which is juwita and my hubby). Because no matter hard i try, i still make mistake, i can't be a perfect mother, and i cannot be a perfect wife.


Thursday, December 11, 2008

raya haji

cuti raya haji kali ni memang agak lama... dapatlah lepaskan lelah dan letih bekerja selama ni. Dapat juga balik kampung kat Batu Pahat, rumah atuk belah abah. Kiranya ini kali pertama Juwita ke sana. Abg syg pula dah kali kedua ke rumah itu.

Makan pon macam-macam ragam juga. Ada nasi tomato, laksa johor, ketupat, dan ada satu jenis makanan tradisi orang bugis.... burasak. Rasanya lemak-lemak masin, sebab masak nya nasi tu dengan santan dan garam, kemudian di bungkus dengan daun pisang dan direbus.

uish.... kenyang betul... banyak betul makan sepanjang cuti ni... adakah berat badanku bertambah?? ntah la.. tak berani lagi nak naik penimbang tu hehehehe

juwita dah 8 bulan. sekarang dah boleh merangkak, duduk, berdiri dan panjat2. dah pandai makan finger food, dah pandai menjerit, panggil abah dan cakap "mey mey mey" bila nak susu. hehe

harini nak keluar beli wallet/purse. harap2 abg syg dapat balik kerja awal harini.

Friday, December 5, 2008

buka album lama

palm tree : in my parent's house

owhh.... breastfeeding in public? : not an issue : as long as u know how to :)

a big smile : gendang gendut tali kecapi....

laptop abg syg dah ok semula. So, dengan gembiranya semua gambar-gambar koleksi dulu-dulu dapat diselamatkan. yeay!!! ini sedikit dari koleksi yang boleh dikongsi bersama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails