salute to the nature

salute to the nature

Thursday, November 20, 2008

nothing

actually no topic for today. meroyan je sorang2. laman web anggunjelita.com server down lagi (hampess sungguh server ni... dah berapa kali mcm ni dalam bulan ni je... tension sungguh!!)

Juwita tengah tido...zzzzzzz

abg syg gi keje... rajin abg syg cari duet... hehehe... leh la kecek2 nak mintak baju baru... hehe

ermmm... mama, ain dan yaop bermalam dirumah kami kelmarin. Juwita pon ape lagi, kenal tak kenal... nak main tapi takut... jadi koala bear aje la dia dgn ibunya ni. Mama dtg rumah, tp mama yang masak dinner (hampes punya tuan rumah hehehe)

semalam gi shopping @ikea & ikano... Juwita beli soft toy baru... kemain suka lagi. ruam kat badan terus ilang je (mmg kaki shopping la budak kenit tu... mcm ibu dia jgk... good girl)

petang semalam juga, after mama and the gang balik, adik abgsyg pulak datang, Naza. Dia dah cuti semester (universiti pertahanan taww) so nak keje part time dgn abg syg. Naza akan duduk sini maybe dlm sebulan kot...Tu lah harini Abg big boss nak ajar dia selok belok KL, PJ, dan klang valley... dia jd tukang hantar brg kot... n buat segala kerja2 sampingan yg lain lagi... alhamdulillah, ringan sikit kerja abg syg nanti..

oh ya.. Juwita now dah moving... in many ways!! kengkadang mengengsot, kengkadang merangkak... now she become 'smally-cutey-mobile-things' in da house!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails