salute to the nature

salute to the nature

Monday, November 17, 2008

akhirnya dapat beli jgk...


akhirnya!!! berjaya juga membeli buku ni. Dah lama usha kat MPH, kat Borders, kat Popular... pendek kata kat mana-mana kedai buku lah. Tiap kali tengok buku ni kat display, mesti selak... pastu tgk2 harga, then telan air liur... mahai nyeee... RM140++ kengkadang tu ada juga yang jual murah sikit (tak ingat kat mana) around RM120++ uiii, still pricy.. walaupon sebenarnya kalau compare harga tu dgn isi kandungan nya, ia memang berpatutan dan sangat2 berbaloi untuk dimiliki tak kisah berapa harganya (nilai isinya jauh lebih berharga), tp memandangkan diriku yang selalu sengkek ini.... huk huk... terbatuk juga dgn harga tu.

so...

nak dijadikan cerita, (maybe memang dah tertulis i akan memiliki buku ini, maybe it's already written up there, or maybe it just my lucky day, i dun't know) whatever it is... finaly i got 1!! Finaly this book belong to me! finaly i bought it!!!

and..

what makes me the luckiest ever is, i bought it in half price!!! 50% discount dude!! RM70!!!

where i bought it?
where else... u know me... internet maa... mana lagi...

i'm sooooooooo hepi, sooooooooo sooooooooooo hepi...
until today the smile still in my face up to my ear... dah naik cramp pon..

oh ya... i almost forget... thanks to stacie for this wonderful books. your collections are amazing. I will surely buy more books from you later on (when i get more money..hehheh). Next target, martha stewart's baking handbook. ha ha ha ha

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails