salute to the nature

salute to the nature

Thursday, September 25, 2008

dah nak raye!!!!!!


lagi 5 hari nak raya... tahun ni tak hantar satu kad raya pon. Kami pon tak beri sesiapa kad raya. Mungkin kerana kemajuan teknologi masa kini (dengan sms, mms, email, ecard, dsb...) menjadi pilihan yang lebih ringkas, mudah dan cepat. Kad raya pon macam dah tak laku sangat pula. Tapi my hubby masih dapat tempahan kad raya korporat. Jadi sebenarnya, kad raya masih perlu, untuk sesiapa yang masih menghargai dan merasakan kepentingannya.

Bersempena dengan ini, anggunjelita.com pon nak ucapkan selamat hari raya juga. Dan pilihan kami adalah melalui blog dan laman web (kerana kami bertapak di sini). Nak bagi kad raya tak dan lah... ramai sangat pula...

ok selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. Makan lemang dan ketupat tu berpada-pada. kekalkan kesihatan, anggun dan jelita di hari raya ini... :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails