salute to the nature

salute to the nature

Friday, August 22, 2008

pelancaran!!! - review web jualan AnggunJelita.com

bestnye!!! kedai baru ku dah mula dibuka dan dilancarkan minggu ini! thank you very much to my hubby sebab susah payah bersengkang mata menyiapkan laman web jualan pertama ku itu... Setakat ni, barang2 pun belum banyak diletak lagi... tapi takpe, sikit-sikit lah kan. Tak lama lagi banyak lah tu... :)

Dengan pemilihan nama AnggunJelita, diharapkan laman web jualan ini dapat memenuhi kehendak wanita masa kini yang mementingkan kejelitaan, keanggunan, serta kesihatan keseluruhan. Buat masa ini, produk yang ada adalah dari DCL dan D'navechee. Produk Avon akan menyusul tak lama lagi. Apabila lengkap nanti, web AnggunJelita.com ini akan menjadi one stop centre kepada wanita-wanita diluar sana. Insyaallah.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails