mega sale shopping!!

letih betul...harini shopping di 1 Utama dgn hubby dan Juwita. banyak juga hasil yang kami dapat..
  • tote bag yang nice buat fill up brg2 keperluan Juwita dan ibunya. ^_^ bestnye dapat bag baru.....!
  • stroller baru Juwita!!! Yg ni kecil dan boleh dilipat sekecil mungkin (compare dengan stroller Juwita yang lama ni, mmg mcm ibu dengan anak bezanya.)
mmm seingatnya 2 benda tu je kot... kalau ada lagi nanti list lagi. Dah letih sangat sampai tak boleh pikir...hehehe

Sambil shopping makan pulak kat jusco. Nyonya asam laksa (favourite hubby), dengan cinnabon. Makan sikit je sbb tak datang selera sangat (tengah dalam diet ni, sabtu ni ada kenduri) hubby pun beli semangkuk je, cinnabon 2 ketul, air rozele (betulke ejaannya ni)

Anyway, tonite will be no picture la. Tomorrow i will continue with a new post. I'm sooooo excited to tell you all about Juwita's strollers (now she have 2 units. need to sell the old one la) and my new tote aka baby bag!

see ya

Comments

Popular posts from this blog

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Dari Klang kami ke Redang

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?