salute to the nature

salute to the nature

Wednesday, August 27, 2008

long time no see

Dah lama betul tak update blog ni.... bukan tak ada masa, tp sibuk dgn pelancaran web anggunjelita.com walaupun dah siap, tapi setiap hari ada sahaja benda nak kena update dan upgrade. Bukan ape, untuk kesenangan pembeli juga kan... barang2 pun dah bertambah banyak, function makin mudah... oklah... malah dah ada yang register under anggunjelita.com! yang bestnya lagi, anggunjelita dah tersenarai dan di index dalam search engine!! yeay!!!

Ckp pasal long time no see ni juga, minggu ni sy jumpa pula kawan sekolah lama. Sama2 dulu belajar di MRSM serting dan dia duduk bilik bersebelahan dgn sy kat asrama.... dan sy tak ingat dan cam dia??!!! what the.... Dia yang tegur dulu, then i recall back my memories la.... mmm dia pun tak dtg wedding kitorg dulu, that's why she also unsure that it was me :P

Apapepun, hello to everybody and we see again (well, in a screen i mean. and you are seeing my words actually). Nopicture for today.... next time ya!

1 comment:

wahed ng3h3 said...

haih . .
xkn xde pic
camera da slr
=b

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails